Over mij

foto

 

Hai! Welkom op Spenderella, mijn blog over beauty & fashion (+ af en toe een vleugje lifestyle!). Ik zal mezelf even voorstellen:

Ik ben Sharinda, ik ben 24 jaar en woon in Arnhem.

Als je Sharinda zegt, zeg je automatisch: roze, Hello Kitty, girlie-girl (strikjes, hartjes, bloemetjes, kant etc.) high heels, make-up / fashion lover, Taylor Swift fan, dropjes verslaafd, katten liefhebster, paarden-meisje, Groene Thee Jasmine Petals, nail-polish addict en shopaholic.

Ik ben Allround Schoonheidsspecialiste van beroep en heb er twee diploma’s voor behaald. Ook ben ik gespecialiseerd in acne (jeugdpuistjes). Thuis heb ik een salon ingericht waar ik klanten kan ontvangen en behandelen. Dit doe ik niet fulltime want ik zit nog op school. Op dit moment volg ik de opleiding Pedagogiek aan de HAN in Nijmegen. Pedagogiek is anders gezegd ‘opvoedkunde’. Jup, heel iets anders dan schoonheidsspecialiste, maar dit komt omdat ik schoonheidsspecialiste meer als hobby zie. Als pedagoog kan ik later alle kanten op!

Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in mode en beauty. Ik heb er daarom ook een hele tijd over nagedacht om een eigen blog op dit gebied te starten, maar er zijn al zo veel blogs over deze onderwerpen. Toch leek het me geweldig om te doen en ik ga er gewoon voor! Ik zie Spenderella echt als mijn ‘baby’, het is ook echt een grote hobby! I love it!

Ik hoop dat jullie je vermaken op mijn blog. Mochten jullie vragen hebben: don’t be afraid to ask!

♥ Shar

cropped-tumblr_mc1j5nGrRR1qca1yco1_500.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *